Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Faxen vanuit uw eigen ERP- of CRM-software

Digitaal faxen leent zich bij uitstek voor het geautomatiseerd communiceren vanuit ERP- en CRM-software. De faxdienst wordt geïntegreerd binnen uw huidige bedrijfsprocessen, waardoor uw organisatie efficiënter werkt.

Probeer Faxservice 30 dagen gratis

Hoe het werkt

Er zijn verschillende methodes om de faxdienst te integreren binnen uw eigen software, zoals via een API (soap) of email2fax koppeling. Bij deze methodes wordt er éénmalig een koppeling gelegd tussen de fax portal en uw software, zodat het faxverkeer wordt geautomatiseerd. Er zijn ook alternatieve methodes waarbij de faxportal aan webapplicaties gekoppeld kan worden.

Webformulieren doorsturen naar fax (web2fax)

Door webformulieren te koppelen aan de faxdienst worden bestellingen of reserveringen die via de website worden gedaan, direct afgeleverd op een faxapparaat. Webformulieren kunnen verstuurd worden via ASP of PHP. U kunt eventueel raportages ontvangen via e-mail of XML.

Faxen-via-FTP

Het is ook mogelijk om faxen via FTP af te leveren. Hierbij wordt er een PDF-document en indexbestand (met faxnummers) geupload via FTP. Deze methode is alleen geschikt voor 1-op-1 communicatie. Lees meer ›

Toepassingen voor geautomatiseerd faxen versturen:

  • Afhandelen van één-op-één, of één-op-veel notificaties vanuit ERP- of CRM-software
  • Herinneringsmeldingen
  • Koppeling met web-applicaties, bijvoorbeeld bestellingen van webshops (web2fax)
  • Herhalingsrecepten tussen apotheek en huisarts
  • Lunch-en diner-bestellingen via een website naar faxleverancier sturen
left curve
right curve

Faxoplossingen per branche:

left curve
right curve

Meer informatie?

Vragen of meer informatie over onze faxoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een demo of een offerte op maat.