Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Zorgsector

Artsen, apothekers en huisartsen maken nog vaak gebruik van analoge faxapparaten. Gemiddeld worden er door een ziekenhuis zo’n 300.000 faxen per jaar verstuurd en ontvangen. Door over te stappen op een digitale faxoplossing, kunnen miljoenen bespaart worden op faxapparaten, onderhoud, papier en toners. Door extra beveiligingsmaatregelen wordt het versturen van vertrouwelijke documenten via fax een stuk veiliger. Hiervoor is onze fax gateway onder andere gekoppeld aan het E-Zorg netwerk van KPN.

Probeer Faxservice 30 dagen gratis

Bespaar direct op faxkosten

Overstappen op digitaal faxen levert, naast een directe kostenbesparing, ook voordelen op gebied van gebruiksgemak en bescherming van vertrouwelijke patiënt- en cliëntgegevens.

Veilig vetrouwelijke documenten faxen

De fax applicatie is in eigen beheer ontwikkeld, is redundant opgezet, wordt 24/7 gemonitord en is volledig geoptimaliseerd. De faxdienst wordt continu up to date gehouden met de laatste technologieën op het gebied van veiligheid en performance. De systeembeheerders kennen alle ins en outs waardoor ook maatwerk fax oplossingen mogelijk zijn.

Uw faxverkeer is in veilige handen. In een SLA worden afspraken gemaakt over het opslaan van faxen op de server, support en evt. confirmatie aan het privacy statement en de geheimhoudingsverklaring van uw organisatie.

Voordelen digitaal faxen:

  • Kostenbesparing op faxapparaten, onderhoud, papier en toner
  • Persoonlijke aflevering van faxen op een e-mailadres
  • Maatwerk Service Level Agreement mogelijk
  • Behoud van bestaande faxnummers

 

Functionaliteiten digitaal faxen:

  • Faxen vanuit uw eigen zorgsoftware
  • Faxrapportages ontvangen via e-mail
  • Opmaak van faxheader en voorblad
  • Faxverkeer beveiligen via sleutelcode, IP autorisatie of SPF records

 

left curve
right curve

Meer informatie?

Vragen of meer informatie over onze faxoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder voor een demo of een offerte op maat.