Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Hoe kan ik mijn proefaccount upgraden?

Nadat u een proefaccount heeft aangevraagd, kunt u besluiten uw proefaccount te upgraden naar een betaald faxaccount. Een proefaccount is bedoeld om de faxdienst van Faxservice te testen. Wanneer u tevreden bent over Faxservice kunt u uw proefaccount upgraden naar een betaald faxaccount via de Faxservicedesk. Wanneer u gebruik wilt maken van een Corporate faxaccount dient u eerst contact op te nemen met een van onze acccountmanagers. Het is niet mogelijk om via de Faxservicedesk uw proefaccount te upgraden naar een Corporate faxaccount.

Upgraden naar Faxservice of Corporate account?

Wanneer u bijvoorbeeld grote aantallen faxen verstuurd en/of ontvangt of extra beveiligingsmaatregelen wilt treffen, komt u in aanmerking voor een Corporate account. Vergelijk de twee typen faxaccounts ›.

Uw proefaccount upgraden naar Faxservice faxaccount

Met de inloggegevens van uw proefaccount kunt u inloggen op de Faxservicedesk en uw proefaccount eenvoudig upgraden naar een betaald faxaccount. U betaald een vast bedrag van € 11 euro per maand en kunt optineel faxrapportages aanzetten voor € 2 per maand. U ontvangt vooraf een factuur voor uw abonnementskosten en ontvangt maandelijks achteraf een factuur voor uw fax verbruikskosten. De kosten per verzonden fax zijn € 9 cent, faxen ontvangen is gratis (tot 150 faxen per maand).

Zie ook: Betalingsmogelijkheden »

Uw vraag niet beantwoord?

Neem dan contact op met onze collega’s van de support afdeling (tijdens kantooruren) of stuur een e-mail
naar support@fax-service.nl.

« Meer veelgestelde vragen