Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Het aanvragen van een faxaccount is gratis. U kunt Faxservice eerst 30 dagen gratis proberen, zonder verplichtingen! Wanneer u gebruik wilt blijven maken van de fax dienst van Faxservice kunt u uw proefaccount upgraden via de Faxservicedesk. U betaald op basis van (digitale) factuur.

Facturatie faxabonnement en faxverbruik

Er wordt in de facturatie onderscheid gemaakt tussen abonnementskosten en verbruikskosten. Uw faxabonnement wordt vooruit gefactureerd. U ontvangt de factuur direct na het afsluiten van uw faxaccount, of de maand voordat uw faxaccount verloopt. De kosten van uw faxabonnement zijn afhankelijk van het type faxaccount waar u gebruik van maakt. Uw fax verbruikskosten worden maandelijks achteraf gefactureerd aan het begin van de volgende maand *. U ontvangt een digitale factuur als PDF in uw mailbox. Mocht u facturen niet digitaal willen ontvangen neem dan contact met ons op via 023 5546700.

* Minimum factuurbedrag € 25

Het minimum factuurbedrag is € 25. Heeft u voor minder dan € 25 gefaxt, dan wordt het restant als nieuw faxtegoed op uw account gestort. U ontvangt pas weer een volgende factuur voor uw faxverbruik als uw tegoed op is. Uw resterende faxtegoed is altijd inzichtelijk in de Faxservicedesk.

Overzicht in uw faxkosten

Uw facturen, abonnementskosten en fax verbruikskosten zijn inzichtelijk in de Faxservicedesk zodat u in 1 oogopslag overzicht heeft in uw faxkosten.

Vragen?

Heeft u vragen over de betalingsmogelijkheden van Faxservice? Neem dan contact op met de support afdeling via 023 5546700 of stuur een e-mail naar support@fax-service.nl.

« Meer veelgestelde vragen