Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Direct besparen met digitaal faxen

Demo
Voor het versturen of ontvangen van faxen via e-mail kunt u kiezen uit een basis Faxservice account of een Faxservice Corporate account op maat. Uw keuze is afhankelijk van het aantal faxen dat u per maand verstuurt en/of ontvangt, de gewenste beveiligingsmaatregelen en een eventuele Service Level Agreement (SLA).

Bekijk specificaties per type faxaccount

 

Over Faxservice faxaccount:

Met een Faxservice account kunt u eenvoudig digitale faxen versturen en ontvangen via email of de Faxservicedesk. Om te testen hoe een digitaal faxaccount werkt, kunt u via de website een gatis proefaccount aanvragen. U ontvangt uw inloggegevens via e-mail. Na de proefperiode van 30 dagen is het zeer eenvoudig om uw proefaccount te upgraden naar een Faxservice of Faxservice Corporate account. Vraag een accountmanager om u te adviseren over het account wat het beste past bij uw bedrijf.

Wat kost Faxservice?

Voor een basis Faxservice account betaalt u maandelijks 11 euro abonnementskosten. Daarnaast zijn fax verbruikskosten afhankelijk van het aantal faxen wat u verstuurt en/of ontvangt. Het versturen van faxen kost € 9 cent per pagina en het ontvangen van faxen is gratis (tot 150 faxen per maand).
proefaccount-banner

Over Corporate faxaccount:

Wanneer u vetrouwelijke documenten via fax verstuurd, of grote faxvolumes heeft, is een Faxservice Corporate account geschikt voor u. Afhankelijk van uw faxvolume worden prijsafspraken gemaakt. U heeft de mogelijkheid voor het toevoegen van extra beveiligingsmaatregelen, zoals IP auorisatie of beveiligde SMTP/TLS verbinding. En u krijgt toegang tot de (Nederlandse) support afdeling van Faxservice.

Wat kost Faxservice Corporate?

De kosten van een Faxservice Corporate account zijn afhankelijk van het aantal faxen die u verstuurd en/of ontvangt. U betaald een vast bedrag per maand voor uw abonnement. Daarnaast betaalt u, afhankelijk van uw faxvulome, een bedrag per verzonden pagina. Het ontvangen van faxen is gratis (tot 150 faxen per maand). Vraag een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een offerte op maat.
corporate-banner

left curve
right curve

Meer informatie?

Heeft u een vraag over welk type faxaccount het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons.

[pardot-form id="5799" title="FAX - Form: Contactverzoek"]