Menu Bar Menu Bar Menu Bar

Voor wie is digitaal faxen geschikt?

Digitaal faxen is onmisbaar voor elke organisatie die wil beschikken over de mogelijkheid om faxen te ontvangen en versturen. Omdat het faxverkeer digitaal verloopt is er geen hard- en software nodig. Beschikking over e-mail is voldoende. Digitaal faxen levert direct een kostenbesparing op en maakt alle handelingen (workflow) rondom faxverkeer stukken eenvoudiger. Ook het archiveren en doorsturen van faxen is via 1 handeling te regelen. Digitaal faxen via Faxservice is gebruiksvriendelijk, veilig, betrouwbaar, duurzaam en kostenbesparend.

Faxen digitaal versturen (email2fax)

Bij het versturen van online faxen krijgt u van ons een uniek e-mailadres en een persoonlijk sleutelwoord. U stuurt heel eenvoudig een e-mail naar dat e-mailadres met in de onderwerpregel uw persoonlijke sleutelwoord en het faxnummer. Vervolgens wordt door onze faxserver het e-mailbericht (of PDF als u die bijgevoegd heeft) omgezet naar een fax en afgeleverd. Indien gewenst is de faxserver ook te koppelen aan uw eigen ERP- of CRM-systeem. Hierdoor kan het faxverkeer volledig worden geïntegreerd met de bestaande bedrijfsprocessen.

Faxen digitaal ontvangen (fax2email)

Voor het ontvangen van online faxen kiest u een uniek faxnummer. Dit faxnummer wordt gekoppeld aan één of meerdere e-mailadressen. Wanneer er een fax aan u verzonden wordt, wordt deze door onze faxserver omgezet in PDF- of TIFF-formaat en op het ingestelde e-mailadres afgeleverd.

Meer info?

Neem dan contact op met onze collega’s van de helpdesk (tijdens kantooruren) of stuur een e-mail
naar helpdesk@fax-service.nl.

« Meer veelgestelde vragen